ZetaMarker

Tarayıcı profili başına bir hesap

Her tarayıcı profilinin (Chrome, Firefox masaüstü veya Firefox Android) neden bir ZetaMarker hesabına bağlandığı ve «Bu cihazı başka bir kullanıcı kullanıyor.» görürseniz ne yapmanız gerektiği.

Her tarayıcı profili, uzantıda bir ZetaMarker hesabına oturum açabilir. Buna şunlar dahildir:

  • Chrome (ve diğer Chromium) profilleri
  • Firefox masaüstü profilleri
  • Firefox for Android profilleri

Bu profilde daha önce A hesabını kullandıysanız B hesabıyla oturum açmak engellenir. Şunu görebilirsiniz:

Bu cihazı başka bir kullanıcı kullanıyor.

Bunu neden yapıyoruz

Bu cihazdaki yerel vurgular tarayıcınızda kalır. Profili ilk oturum açan hesaba bağlamak, bu vurguların yanlışlıkla başka birinin bulut hesabına senkronize edilmesini önlemeye yardımcı olur.

Bu, paylaşılan veya kişisel cihazlardaki okuma notlarınızı korur.

Oturumu kapatmak hesap değiştirmez

Uzantıdan oturumu kapatmak bulut senkronizasyonunu duraklatır ancak orijinal hesaba olan bağlantıyı kaldırmaz. Aynı hesapla istediğiniz zaman yeniden oturum açabilirsiniz.

Bu cihazda farklı bir ZetaMarker hesabı kullanmak için ayrı bir tarayıcı profili veya başka bir tarayıcı kullanın.

Ne yapmalısınız

DurumNe yapmalısınız
Alışık olduğunuz hesaba dönmek istiyorsunuzDaha önce kullandığınız aynı e-posta veya Google hesabıyla oturum açın
Burada farklı bir hesap istiyorsunuzBaşka bir tarayıcı profili veya tarayıcı kullanın
Yeni bir hesap denedikten sonra mesajı görüyorsunuzBeklenen durum — yukarıdaki satırlara bakın
Hesabınızı sildiniz ve aynı e-postayla yeniden kaydoldunuzUzantıdan aynı e-posta veya Google hesabıyla yeniden oturum açın. Bkz. Hesabınızı silin — özellikle Aynı e-postayla yeniden kayıt ve Yeniden kayıttan sonra uzantı. Uzantıyı kaldırmayın.

Hesabınızı sildikten sonra

Hesabınızı silip daha sonra aynı e-posta ile yeni bir hesap oluşturursanız yeni bir hesaba oturum açıyorsunuz demektir. Eski hesabın bulut verileri geri yüklenemez.

Yerel vurgular, Pro deneme kuralları, uzantı oturumu ve abonelikler için tam tablo: Hesabınızı silin.

İlgili

Bu sayfada